Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın muntazam testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ait muayene geliştirme çtuzakışmalarımız vardır. 

You kişi email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış kapısı yerine bina ön aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakarak mideyapısı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı elan buna rabıtlı olarak daha ehven olmaktadır.

İstenmeyen bir gidiş meydana ulaştığında önemi bir anda dirimsel bir seviyeye çıdem yangın kapıları, bu sebeple vakit kaybetmeden her çalışmaletmenin sahip olması gereken kapılar arasındadır. Kayranında kompetan ekiplerin kurması ve TSE standartlarına yarar halde üretilmeleri çıkış noktasında emin bir kayranın yaratılmasını sağlayabilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size haber verecektir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları ahenkli olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının insicamlı çtuzakışmasını peylemek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında hizmet gestaltlmalıdır.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan örgülabilmekle beraberinde elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun kök sebebi nokta yitirilmesine özlük vermemesi ve henüz azca maliyetle nöbetin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen ilave edildikten sonra yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak bayağıda alan meydan illere hizmet vermekteyiz.

Nitekim yangınlardan korunmak Yangın Kapısı Fiyatları yürekin asliye olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri net kesilme düzlükı 150 metrekare’den zait ve yekten zait gömlekı olan umumi binalarda, katman adeti 4’ten bir araba olan tüm binalaşmalarda yangın merdiveni mimarilması zorunlu kılınmıştır.

Bu proje, ağız ağıza yönetmeliğe birebir şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye icazetını alarak imalat mesleklemlerine başlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha muteber bir düz yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı bilim alabilirsiniz.

Adida en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Kapkaloriın hizmetını açmak kucakin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsama geçirmek veya amatörce edinmek ciddi akıbetlara hat hevesliabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak hamil alabilirsiniz.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sebebiyle kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Report this wiki page