Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanların beis kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Evin ya da iş yerinin sık kullanılan yerlerinden biri bile kapılardır. Kapı tokmakları, yüzeyi ve kenarları katı çok…

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara iyi olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın kararlı testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müteallik taharri ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara uygun olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu doğrultuda mutluluk bile bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir evgin vaziyet anında insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. Ayrıca bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine bariyer olur.

Sertifikasız yangın kapıları da iyi maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir dalgalı Yangın Çıkış Kapısı sunar.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedi çıkış bapsı namına bina mevki aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe göre midebünyesı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan elan enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı daha buna demetlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Bir yangın hâlinde yahut rastgele bir evgin durumda, kullanıcıların yanılgılıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan yermek zorunda kalmaksızın bir çışitaa veya çıkışlara aracısız erişmeleri bağırsakin lazım tedbirler alınır.

Tamlanan bu dakika dilimleri bir kapının yangına ne derece süre dayanacağını ifade etmektedir. Fakat bu konuda dikkatli olgunlaşmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 zaman da dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page